Harmikseni en osaa liittää liikkuvaa kuvaa youtubelta tänne, joten voin vain laittaa linkin ihanaan, hieman erilaiseen häämusiikkiin, jonka valitsisin aivan ehdottomasti, jos alttarille olisin kävelemässä. Aion kuitenkin ostaa Corpse Briden soundtrackin omaksi ja kuunnella sitä sitten kotona.

Hääjuhlista tulee musiikkipainotteiset. Ollaan jo yksi bändi buukattu sinne ja toista esiintyjää ollaan mietitty, mutta ei vielä pyydetty. Soittajat on vapaa-ajan kuvioista tuttuja, joten helpolla ollaan etsinnöissä päästy ja edulliseen hintaankin esiintyminen saatu.

Jaa niin mitä musiikkia meidän häissä sitten on? No rockabillya tietenkin! Tässä tulevina kuukausina on tarkoitus tehdä kokoelmalevyjä, joita voi sitten vaan laittaa soittimeen pyörimään. Ei tarvitse raahata levyjä juhlapaikalle, eikä kenenkään tarvitse olla dj:nä koko iltaa.

Suurta päänvaivaa tuottaa sen meidän biisin löytyminen. Onhan meillä sellaisia alkuajoista muistuttavia kappaleita, mutta ne on kaikki nopeamman puoleisia. Tosin miksei sellainenkin kävisi, ei me kuitenkaan mitään häävalssia siellä vedetä.

Sunnuntaina alkaa neljän kerran tanssikurssi jenkkitansseihin, mutta mies ei ole yhtään innostunut. Uhkasin mennä yksin, jos ei neljää kertaa pysty millään suorittamaan. Kysehän ei ole siitä ettei mies tanssisi, hän ei vaan innostu kurssista. Minä taas haluaisin oppia edes vähän perusaskeleita, niin olisi kivempi jatkossa heilua tanssilattialla.