Teemaksi ollaan valittu Hawaii/tiki, joka liittyy läheisesti koko tähän hääjuttuun häämatkan merkeissä. Kutsut ei kyllä tule tällä teemalla, vaan ne kertoo enemmänkin meidän vihkimispaikasta. Heh, onhan tuolla hääfoorumilla niitäkin, jotka tekee kaikille vieraille erilaiset kutsut eli ei kai tää niin kummallista ole. Mutta kutsuista lisää myöhemmin.

Juhlapaikka on kaksiosainen, pienemmälle puolelle tulee iso pöytä, jossa on ruokia ja juomia. Sieltä näkee kyllä toisellekin puolelle seisovaa pöytää kiertäessään. Pöydän ympärille tulee tällainen ruoho, väriä en ole vielä päättänyt.

1005871.jpg1005872.jpg

Morsiamet yleensä väkertää vieraille hääkarkkeja, mutta me annetaan jotain käytännöllistä ja hieman pysyvämpää, kuitenkaan vieraita lahjomatta. Näistä siis juodaan jo juhlissa ja mikäli kaiken juomisen jälkeen muistaa, niin mukin saa ottaa mukaansa kotiin. :D

1005875.jpg

Koska meillä ei ole pitopalvelua huolehtimassa tarjoilusta ja tiskeistä, meillä käytetään erittäin etiketinvastaisesti kertakäyttöastioita. Nekin teeman mukaan.

1005873.jpg

Pöydälle ajattelin sijoittaa koristeeksi muutaman violetin orkidean, niitä kun luultavasti saa hyvin edullisesti esimerkiksi Bauhausista.

1005868.jpg

Seinälle vielä muutama "juliste", niin juhlapaikan sisäpuolen koristelut alkaa olla melkein valmiit.

1005876.jpg

Johonkin sopivaan väliin olen suunnitellut laitettavaksi muutamat maitotonkat, joiden kahvoihin sidotaan isot niput heliumilla täytettyjä sydänpalloja.

1005901.jpg